چرا به حرف دیگران اهمیت ندهیم؟

چرا به حرف دیگران اهمیت ندهیم؟
5
(3)

چرا به حرف دیگران اهمیت ندهیم؟

بیشتر افراد نگران این هستند که دیگران چه فکری در مورد آن‌ها می‌کنند. آیا زمان آن نرسیده این نگرانی را از خود دور کنیم؟
انسان به‌صورت ذاتی تمایل دارد که دیگران او را دوست داشته باشند و بپذیرند. اما گاهی این تمایل باعث می‌شود که افراد بیش‌‌ازحد و به‌صورت وسواس‌گونه به تفکرات دیگران درمورد خودشان اهمیت دهند. در این مقاله از راز تیوان به این موضوع می‌پردازیم که چگونه به حرف دیگران اهمیت ندهیم.

1-این زندگی شماست و زندگی شما به هیچ‌کس غیر از خودتان مربوط نیست

بقیه می‌توانند درمورد هرچه دوست دارند فکر کنند، همان‌طور که شما آزاد هستید به هرچه می‌خواهید فکر کنید. تفکرات دیگران نمی‌تواند در آنچه هستید تغییری ایجاد کند یا ارزش شما را کم یا زیاد کند، مگر اینکه شما چنین اجازه‌ای به آن‌ها بدهید. این زندگی شماست. در پایان و در خلوت خودتان، تنها کسی که باید انتخاب‌ها و رفتارهای شما را تایید کند خود شما هستید.

2-هیچ‌کس بهتر از خودتان خیر و صلاح شما را نمی‌شناسد

کسی به اندازه خود شما در زندگی‌تان سرمایه گذاری نکرده و نخواهد کرد. فقط شما می‌دانید که چه چیزی برای‌ شما خوب است و به‌کمک انتخاب‌های‌تان در موقعیت‌های مختلف است که این مهارت‌ را به دست می‌آورید. تنها راه یادگیری این است که خودتان تصمیم بگیرید، مسئولیت تصمیم‌های خود را قبول کنید و اگر هم شکست خوردید، به‌جای سرزنش دیگران و مقصر دانستن آن‌ها، با تمام وجود از شکست خود درس بگیرید.

3-آنچه برای دیگری خیر است شاید برای شما شر مطلق باشد

دیگران معمولا خودشان را در موقعیت شما تصور می‌کنند و با این تصور، درباره شما و آنچه خوب است انجام دهید اظهارنظر می‌کنند. مشکل همین جاست. تعریفی که هرکس از خوب ارائه می‌کند با دیگری متفاوت است. شاید چیزی که ازنظر شما آشغال و دورریختنی است ازنظر فردی دیگر بسیار باارزش باشد. هرکدام از ما بی‌همتا هستیم و فقط خود ما می‌دانیم که چه چیزی برای‌مان خوب است.

4-نظرات مردم دائما تغییر می‌کند

انسان‌ها همیشه در حال تغییر هستند. طرز تفکر، ایده‌ها و نگرش انسان‌ها با گذشت زمان عوض می‌شود. برخی از نظریه‌پردازان و فیلسوفان معتقد هستند که ما دائما در حال دگرگونی هستیم.

این بدان معناست که اگر کسی امروز نظری مثبت درمورد شما نداشته باشد، شاید در آینده‌ای نه‌چندان دور نظرش درمورد شما کاملا تغییر کند. پس همان‌گونه که می‌بینید چندان لازم نیست نظرات دیگران را جدی بگیرید. اگر به این دست مطالب علاقه دارید به مطلب چطور با احساس تنهایی کنار بیاییم؟ سر بزنید.

5-زندگی به معنای واقعی کلمه کوتاه است

شما یک شانس برای زندگی‌کردن دارید نه بیشتر. پس بهتر است با نگرانی درباره اینکه دیگران در مورد شما چه فکری می‌کنند این شانس را هدر ندهید. کاری را انجام دهید که دوست دارید. کسی باشید که خودتان آرزو دارید. بعد از مرگ هیچ‌یک از اطرافیان‌، همراه شما نخواهند بود. شاید حتی سالی یک بار هم کسانی را که تا این حد نگران نظرات‌شان هستید نبینید. بدون اینکه خودتان را در قیدوبند نظرات دیگران قرار دهید زندگی کنید و تا جایی که می‌توانید از این فرصت تکرارنشدنی لذت ببرید.

6-از هرچه بترسی، سرت می‌آید

وقتی بیش از اندازه نگران افکار دیگران هستید، دچار پیش‌گویی خودمحقق‌کننده می‌شوید. یعنی آن‌قدر باور دارید افکار آن‌ها مهم است که همین حس باعث تاثیر آن افکار روی شما می‌شود. افرادی که نیازشان به تایید دیگران را انکار می‌کنند این تفکر در رفتارشان ظاهر می‌شود. یعنی به‌گونه‌ای با دیگران برخورد می‌کنند که نشان دهند به تایید آن‌ها نیاز ندارند. این تفکر بیمارگونه گاهی آن‌قدر حاد می‌شود که فرد را گدای محبت و مطیع دیگران می‌سازد.

 

منبع: deltapayam

ترجمه و گردآوری: هیات تحریریه راز تیوان

این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: 5 / 5. تعداد آرا: 3

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *